Royal VKB:n palkittu kattilasarja myynnissä Saari-keittiömyymälöissä, 8.3.2012

Saari-keittiöiden tuotevalikoima on laajentunut hollantilaisella Jan Hoekstran suunnittelemalla kattilasarjalla. Kattilasarja on hollantilaisen Royal VKB:n valmistama ja se on on voittanut useita muotoilupalkintoja, kuten RedDot Design Awardin. Kattilasarjaa ei ole aiemmin myyty Suomessa.

Kattilasarjassa yhdistyy yksinkertainen, pelkistetty muotoilu käytännöllisyyteen. Kekseliäs kannen lukkiutuminen mahdollistaa nesteen kaatamisen kattilasta ilman kannesta kiinni pitämistä. Reuna on myös muotoiltu siten, että nesteen kaataminen on helppoa. Kattilat ovat pinottavia, jolloin ne vievät vähän tilaa ja niihin on saatavissa myös höyrylävikkö. Kattilat soveltuvat eri liesityyypeille (sähkö, kaasu, induktio). Teräskattilaa saa teräksen värin lisäksi valkoisena, vihreänä ja antrasiitin sävyisenä.

Jan Hoekstra

Jan Hoekstra on vuonna 1964 syntynyt hollantilainen teollinen muotoilija. Hän on valmistunut Belgian Genkin Design Academysta vuonna 1989. Hoekstra on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja ja jotkin hänen suunnittelemista tuotteista ovat esillä pysyväisnäyttelyissä Stedelijk Museumissa Amsterdamissa, MOMAssa New Yorkissa ja Chicagon Museum of Architecture and Designissa

← Takaisin edelliselle sivulle