Saari-keittiöt yhteistyössä Muotikuun ja WAU-lehden kanssa Habitaressa ahead! 7k39 -tervetuloa, 4.9.2015

Saari-keittiö on Habitaressa: ahead! osastolla 7k39. Saari-keittiöt esittelee Habitare 2015 –messuilla Muotikuu-muotitalon Jaana Varkki-Terhon ja Tony Terhon suunnitteleman messukeittiön.

Messuilla esiteltävä Capri-tuoteperheen klassinen malli on mustaksi petsattua saarnea, joka on yksityiskohdiltaan puettu Muotikuun harmaaseen väriin. Saari® ja Muotikuu-tuotteissa estetiikka ja ekologisuus, upean suomalaisen käsityötaidon ohella, ilmentävät rohkeasti ajassa ja arjessa elämistä. Sama uudenlaista kokomusta tarjoaa WAU-lifestylelehti, jonka neljä kivijalkaa ovat sisustus, muotoilu ja arkkitehtuuri sekä vaihtelevat lifestyle-teemat. WAU tarjoaa inspiraatiota, tietoa ja oivalluksia tiloista, esineistä, rakennuksista sekä meistä ihmisistä.

Tervetuloa keittiöön!

Capri-mallisto esittäytyy nyt vetimettömänä ja uutena säilytysratkaisuna messuväelle avautuu perinteinen ruokakomero nykypäivän keittiössä. Osastollamme myös uutuuksia kansainvälisten yhteistyökumppaneittemme tuotteista.

Muotikuu Jaana Varkki-Terho on suunnitellut tyylikkäitä vaatteita vuodesta 1992. Vaatteet valmistetaan pääsääntöisesti omassa tehtaassa, joka sijaitsee Turun keskustassa. Muotikuun ihastuttavan oman malliston lisäksi Muotikuusta löytyy tyylikkäät eurooppalaiset vaatteet, korut, kengät ja asusteet arkeen ja juhlaan.
Tony Terho on voimiaan säästämättä ja rakkauden osoituksena vaimolleen rakentanut kaikki Muotikuun myymälät. Ensimmäinen Muotikuu-liike perustettiin Turkuun vuonna 1996. Nykyään Muotikuu-liikkeet sijaitsevat Turun kahden myymälän lisäksi Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Oulussa.

← Takaisin edelliselle sivulle